Hotel en restaurant aan de Belgische kust

Hotel Internos in De Haan biedt u comfortabele kamers en een lekker à la carte restaurant. Het hotel staat garant voor een aangenaam verblijf aan zee. Ideaal om op adem te komen en te genieten van al wat de kust ons te bieden heeft. Naast de prachtige ligging op 150 m van het bos, het strand, de zee en het centrum heerst er een sfeer die zowel gezellig, familiaal als kindvriendelijk is.

EEN TYPISCHE AMBIANCE VOOR
EEN MOOI HOTEL AAN ZEE.

Wat betreft de accommodatie beschikt hotel Internos in De Haan over 15 mooie kamers en 4 suites met kitchenette voorzien van alle komfort. Alle kamers in het hotel zijn ruim en voorzien van douche – wastafel – toilet – kleurentelevisie en safe. De kleinschaligheid en de charme van het hotel nemen u van bij het binnenkomen op in een familiale en ontspannen sfeer die u enkel aan kust vindt. Onze mensen zullen er alles aan doen om van uw verblijf te maken wat u er ook echt van verlangde. Op het gelijkvloers van hotel Internos bevindt zich het gezellige restaurant waar u zowel volgens een half pension formule als à la carte kan eten. Het ganse jaar worden de hotelgasten verwend in het restaurant met een overheerlijk ontbijtbuffet waarmee u de dag op een perfecte manier kan starten.

BEKIJK ONZE SUGGESTIES IN ONS RESTAURANT

Bij het half pension wordt naast een uitgebreid ontbijtbuffet ‘s avonds een heerlijk gevarieerd 3-gangenmenu opgediend. Wilt u lekker à la carte eten dan kan dit uiteraard ook. Het à la carte restaurant biedt u een ruime keuze aan gerechten, streekspecialiteiten en seizoensuggesties. Mensen die wat gastronomie willen meepikken tijdens hun verblijf aan zee vinden in het restaurant van het hotel zeker en vast hun gading. Hotel Internos in De Haan beschikt over de perfecte accommodatie om u een aangenaam verblijf aan zee te garanderen.

Arrangementen & specials

Bekijk onze kamers & prijzen

Bekijk onze kamersmeer info